Causerie

manmedia

Man in de Media

Martin De Jonghe praat over 35 jaar radio en tv maken en over dat fantastische publiek dat daar naar luisterde en keek.

Martin kijkt in een avondvullende causerie achteruit op een rijk gevulde en boeiende carrière als radiomaker, journalist en vandaag de dag ook als realisator van filmische documentaires.

’Je zou eigenlijk die spannende en vaak rijke momenten en anecdoten met jouw publiek moeten delen’, zei men in zijn omgeving, en aldus geschiedde…’.

De ernst afwisselen met een brok stevige humor is één van de talenten die deze creatieveling volledig beheerst en hij illustreert dit op het podium met klank- en beeldfragmenten.

Wellicht beantwoordt ‘De Jonghe op snelheid’, ook vragen waar u al lang een antwoord op zocht, en dat u ook beelden zult te zien krijgen waar de verbazing, de vertedering, de humor en de verrassing elkaar zullen afwisselen, staat vast.

Voor wie Martin De Jonghe nog even uit de achtergrond wilt halen…

Hij was hij de man die in de jaren ’80 tweemaal een radio-oscar en een Gouden Klokke Roeland kreeg voor zijn ongeëvenaarde radioprogramma‘Servicetelefoon’. Hij schreef en acteerde voor de radio de avonturen en de wekelijkse commentaren op de actualiteit met de stem van de heer‘Vercruusse’ uit Ieper.

Samen met topacteur Jo De Meyere schreef en speelde hij ook drie jaar lang het onvergetelijke ‘Boerenparlement’; hij vond ‘TV-Touché’ uit, zowaar het eerste, volwaardige satirische magazine bij de BRT-televisie, en er was ook Golfbreker en zijn opgemerkte aanwezigheid in onder meer  ‘De Zoete Inval’ op de radio en de Drie Wijzen op de VRT-tv.

Wenst u de show te boeken voor uw vereniging, bedrijf, …

Stuur een mail (info@martindejonghe.be) of geef ons een telefonisch seintje op Tel. 0475/ 76 22 22 (Martin De Jonghe)